Beoordelingen van Pizzeria Romax Nijverdal

Recente recensies

5.0
Lohuis
27 november 2022

Het eten was heerlijk. Een kwartier later dan gepland, maar daar smaakte het niks minder om.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heerdink
27 november 2022

Heerlijk, goed gekruid, malse Gyros, echt lekker!

Marina
24 november 2022
Jolanda
21 november 2022

Alles was super lekker, geweldige spareribs en aardappelschijfjes precies goed

Dorien Osinga
20 november 2022

2e bakje knoflooksaus was niet meegeleverd. Stonden wel op de bon. Misschien handig om pita broodje alvast open te maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerdi
20 november 2022
Robert
16 november 2022
Peter
14 november 2022

Ik miste ze op thuisbezorgd dacht dat niet meer bestonden. Maat gelukkig ze zijn er nog heerlijk gegeten

Wilfred
13 november 2022
Henk
7 november 2022
Jesper
6 november 2022

Super zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lotte
6 november 2022

Veel en lekker eten!!! Alleen vergeten de pizza te snijden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dönner wrap
5 november 2022

Heerlijke broodjes dönner!

Erik
2 november 2022
Roanvi
31 oktober 2022

Donders lekker

H.Nijenhuis
30 oktober 2022

Warm, smaakvol, snel, optijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
30 oktober 2022
Anoniem
30 oktober 2022

Altijd even vriendelijk, lekker eten

JT
28 oktober 2022

Top super lekker en snelle bezorging ga zo door

Dragt
27 oktober 2022
Jan
25 oktober 2022
JT
23 oktober 2022

Lekker en super snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martina
16 oktober 2022

top service snelle levering

Ramon
16 oktober 2022

Was goed volgende keer zeker weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JT
16 oktober 2022

Bezorging tijd is super op tijd mag een andere zaak een voorbeeld aannemen , en eten super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P
10 oktober 2022
Claudia
8 oktober 2022
Jasper
7 oktober 2022
Winfried
2 oktober 2022
John
2 oktober 2022

Goed belegde en lekkere pizza's. Info via e-mail over de bezorging werkt goed!

Alfons
1 oktober 2022

Patat niet zo goed doorbakken. Bezorging veel sneller dan aangegeven

Marco Bouwhuis
30 september 2022

Ik vond het dit keer echt tegen vallen. Normaal smaakt het altijd goed. Je moest het vlees zoeken zo weinig en heel.veel uien dat ben ik ook niet gewend..

Jenny
28 september 2022
Jan
28 september 2022
Egbert
26 september 2022
Anoniem
26 september 2022

Aangegeven om het eten om 19:15 te laten bezorgen. Om 18:40 werd het al gebracht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis Mars
24 september 2022

Was erg lekker

Mark
16 september 2022

Zoals altijd top!

Hans
6 september 2022
.
29 augustus 2022
Jan
28 augustus 2022

Lekker!!!!!

Gido
27 augustus 2022
Anoniem
27 augustus 2022

Lekker, vers, genieten

Alfons
24 augustus 2022

Volgens opgaaf afgeleverd

Anoniem
21 augustus 2022
Marina
20 augustus 2022
Vincent
19 augustus 2022
Robert
19 augustus 2022
Martin
13 augustus 2022

Het zal druk zijn geweest, op vrijdag, en de kwaliteit van wat er bezorgd werd was ook goed, maar een aangekondigde wachttijd van een uur, en daar dan nog eens 20 minuten overheen gaan, dat was wel onverwacht

Wisette van der Wilk
8 augustus 2022

Bij zoveel vlees shoarma, mocht wel een 2e broodje bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
6 augustus 2022
Jan
24 juli 2022
Michel
20 juli 2022

Het eten was erg lekker en snel bezorgd!

Debbie
15 juli 2022
Leonie
15 juli 2022
Jannie
13 juli 2022
Twirre
11 juli 2022

Altijd super lekker eten, snel bezorgd of afhalen en top service!

Nicolas
9 juli 2022
Gijs
7 juli 2022
H.Nijenhuis
4 juli 2022

Gewoon goed, heerlijk.

Monique
3 juli 2022

De pizza kwam een half uur te vroeg, daar was ik niet op ingesteld. Hij was wel lekker gelukkig…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
2 juli 2022

Heerlijke pizza.... lekker veel kaas erop, ik hou ervan!

Wesley
1 juli 2022
Lenie
28 juni 2022
Overmaat
27 juni 2022

Kwaliteit is prima, smaak is prima. Nette bezorger kon alleen het adres niet vinden. Temperatuur laat de wensen over, broodje Döner was lauw en pizza was koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jenny
23 juni 2022

Lekker eten

Thijs
22 juni 2022
Kamil
14 juni 2022
Merel
8 juni 2022
Raymond Rekers
7 juni 2022

Sausen vergeten mee leveren (1 x knoflook en 2 x mayonaise. Verder prima allemaal.

John
7 juni 2022

Pizza's waren erg dun en minimaal belegd.

Ingrid en Harry
3 juni 2022

We hebben heerlijk gegeten en de bezorging was ook veel sneller dan verwacht. Hier gaan we vaker bestellen!

Anouk
31 mei 2022
Jan
29 mei 2022

Alfons
28 mei 2022

Ruim voor verwachte levertijd bezorgd.

Gerrit
26 mei 2022
Visser
22 mei 2022

Doner was grotendeels verbrand helaas, kapsalon was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
20 mei 2022
Rolf
19 mei 2022
Jan
19 mei 2022
Gido
14 mei 2022
Gerlinde
14 mei 2022
Gerda
8 mei 2022

Kwam lekker warm keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
7 mei 2022

Heerlijk gegeten en snelle bezorging. Zeker een aanrader!

Maurits
3 mei 2022
Jeroen
29 april 2022
D.S.
28 april 2022
Heuver
27 april 2022

Helaas dit keer een mindere ervaring. Bezorging was erg laat, 1 (dubbelgeslagen) pizza leek niet helemaal gaar van binnen. Een andere was juist de bodem erg van verbrand. Ze waren niet top dit keer.

Anoniem
22 april 2022
L
16 april 2022
Jan
15 april 2022
Jan
11 april 2022
Hoppen
10 april 2022
Jan
8 april 2022
Jan R.
5 april 2022

Was weer heerlijk , goede grote schotel en vlotte bezorging. Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerdi
30 maart 2022

Heerlijke maaltijd genuttigd

KimG
27 maart 2022
Haiko
14 maart 2022

Prima eten en netjes op tijd, helaas nu de 2e keer achter elkaar de knoflooksaus vergeten erbij te leveren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L
13 maart 2022
Aimee
12 maart 2022

Hallo Het eten was lekker! 👌 Mvg Aimee

Alin
28 februari 2022

Heel lekker zoals altijd

bertus
27 februari 2022

lekker eten en snel thuisbezorgt

Benjamins
23 februari 2022
LJ
21 februari 2022
Benthe
20 februari 2022

Elke keer weer top! Goed warm, goed vlees.... een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ponsteen
19 februari 2022

We hadden er frikandel speciaal besteld. We kregen een frikandel met een beetje mayonaise eroverheen en een ui in maga stukken gesneden. Pizza e. Patat waren prima

Lars
14 februari 2022

Knoflooksaus ontbrak. Broodje doner was oké, patat erg vochtig en slaap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
31 januari 2022
hans
31 januari 2022
Gido
29 januari 2022
Jan
28 januari 2022

Wederom super lekker gegeten, kwaliteit bij Romax Nijverdal is top!

RH
23 januari 2022

Groente was veel te groot gesneden, waardoor de doner aan de koude kant was. Voor de rest heerlijk gegeten en blijf gewoon hier bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mannessen
22 januari 2022
Jan
18 januari 2022

Kipfilet en shoarmaschotel besteld. Zoals gewoonlijk super lekker, en nog snel bezorgd ook! Altijd topkwaliteit bij deze zaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper
17 januari 2022
*
16 januari 2022

Ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renate
16 januari 2022
Roelofs
10 januari 2022

De bestelling was er een stuk sneller dan gemeld werd, top! De pasta's smaakten weer goed. Alleen leek het wel alsof in de pasta carbonara wat minder pasta zat dan in de pasta pollo. Maar verder was alles perfect en gaan we zeker vaker bestellen!

Liesbeth
9 januari 2022
J ravenshorst
6 januari 2022
Jenny
5 januari 2022

Eten was erg lekker maar liet lang op zich wachten. Had voor zsm gekozen kaar kwam zelfs later dat de eerste tijd die je kon kiezen

Dianne
19 december 2021
Jan
19 december 2021

Uitstekend! Zowel bereiding, bezorging en kwaliteit absoluut super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hans
13 december 2021
Albert
13 december 2021

Prima schotels alleen de dressing die up de bijgeleverde salade zat smaakte niet lekker die mag je van mij achterwege latent!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
9 december 2021
JT
9 december 2021

Calzone was super lekker

Nona
29 november 2021
Ester
22 november 2021

Lange tijd niet zo lekker gegeten, dit keer helemaal top, alles gelezen en rijkelijk gevuld, super!

L
22 november 2021
robin
17 november 2021
Ben
8 november 2021
Gerdi
6 november 2021

Heerlijk gegeten. Het eten was nog heet nadat het bezorgd was

Mo
3 november 2021

Veel te laat bezorgd ,jammer

S
31 oktober 2021

Was droog de shoarma

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toppers
23 oktober 2021

Keurig op tijd en nog lekker warm

Danine
13 oktober 2021

Hele slechte bezorging 2 uur gewacht op mijn bestelling heel slecht dit

Jan
13 oktober 2021

Uitstekend product, prima bezorging!

Fam. Evers
9 oktober 2021

Sneller dan de aangegeven tijd bezorgd. Heerlijke pizza's en goede porties shoarma!

Hofman
4 oktober 2021

Sneller geleverd dan bekend was... was heerlijk

Richard
2 oktober 2021

Eten was erg lekker patat had wat warmer gemogen

hans
30 september 2021

het was weer heerlijk

Gerdi
27 september 2021

Lekker gegeten. Ook makkelijk te bestellen via jullie website

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sheila roelofs
13 september 2021

Snel bezorgd, porties zijn ook goed en het eten is lekker

.
5 september 2021

Wederom iets vergeten te leveren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hans
5 september 2021
Rolf
2 september 2021
Ernst-Jan Goorman
29 augustus 2021
Klumperman
22 augustus 2021

Ik vindt ruim 1,5 uur wachten wel erg lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Else
16 augustus 2021

Er werd niets gedaan met mijn opmerkingen die ik had doorgegeven bij de bestelling, terwijl ik nog had gebeld om te controleren en toen werd er gezegd dat het geregeld zou worden. Pizza had te veel tomatensaus en de aardappelschijfjes waren heel slap. Volgens vrienden is dit vaak het geval bij Romax en de reden dat zij zelf niet graag meer bestellen. Bezorging duurde wel een uur. Hier hoef ik niet meer te bestellen

Peter
14 augustus 2021

Eten prima. Alleen weer de beloofde fles drinken die ze de vorige keer vergeten waren zat er weer niet bij. Zet het dan in de computer of wat dit zeer klant onvriendelijk beloven van alles maar na komen ho maar.

Peter
2 augustus 2021

Helaas maken ze de laatste tijd er veel fouten. Afgelopen zaterdag zijn ze fles drinken vergeten deze zou de eerst volgende keer vandaag dus er extra bij zitten nou niet dus. Vandaag bestelde ik een xxl kapsalon met SAMBAL voor mijn dochter en wat krijgt ze kapsalon met knoflook en dat lust ze niet kapsalon weg gegooid ik mijn eten maar aan haar gegeven en zelf maar een boterham gegeten. Wederom veel geld weggegooid.

Cindy
2 augustus 2021

Heeft heerlijk gesmaakt!!

Peter
1 augustus 2021
JT
31 juli 2021

Super lekker

Van der Weide
28 juli 2021

Bezorging was super snel! Op 1 van de pizza's zat gorgonzola, helaas konden we maar 1 stukje gorgonzola vinden. Bij de andere pizza zou knoflooksaus zitten, ook die was niet geleverd. We kregen wel een gratis drankje.

J
25 juli 2021

Pizza besteld ze waren super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
24 juli 2021

Gelukkig was alles weer perfect zoals we gewend waren.

N
23 juli 2021

Snelle bezorgen. Maar de shoarma was zo scherp gekruid. Ook de kinder shoarma! We hebben het helaas weg gegooid.

Peter
22 juli 2021

Helaas was de bestelling zeer teleurstellend de lasagne was verbrand en de penne carbonara bevatte 3 stukjes spek voor de rest alleen droge penne.

Gb
11 juli 2021
LJ
9 juli 2021

Heerlijke shoarma en mooi op tijd geleverd.

DS
9 juli 2021

Was weer heerlijk, alleen jammer dat het gratis blikje drinken er niet bij zat, ook de gevraagde extra knoflooksaus ontbrak. Volgende keer beter.

Eric
4 juli 2021

Was weer lekker zo als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Demi weber
28 juni 2021

Pizza mozzarella besteld, in beschrijving stond met verse schijfjes tomaat maar deze ontbraken helaas. Daardoor een erg simpele pizza. Smaak was op zich prima!

Dennis
19 juni 2021

Het eten was geweldig de pizza en de kapsalons waren heerlijk

Hoppen
6 juni 2021

Korte wachttijd smaakt naar meer dus niet de laatste keer.

Hilda
5 juni 2021

Een half uur gekregen voor wat was gevraagd. Smaak was goed, alleen de wrap mocht wel iets warmer.zijn.

S. C
4 juni 2021

Normaal zeer te spreken maar wat we vanavond bezorgd kregen dat was zeer slecht

twirre
31 mei 2021

Altijd snel en super lekker! Eten is enorm lekker, erg goede kwaliteit en de prijs is nog beter!

Twirre
31 mei 2021

Altijd snel en goed!

Gerwin
23 mei 2021
Robin
18 mei 2021

Pasta Di Mare was verrassend lekker! broodje döner was goed gevuld en was ook erg lekker.

Ns
14 mei 2021

Pizza was heerlijk. Bezorging is heel wisselend. Soms eerder maar nu 2 uur gewacht. Was erg druk werd verteld.. Begrijpelijk, maar mij lijkt het verstandiger om dan even geen bestellingen aan te nemen. 2 uur is echt te lang. Vooral met een kindje die daardoor ook lang moet wachten.

Bruggeman
12 mei 2021

Bezorging op tijd. Pizza had geen smaak en knoflook saus ook niet lekker,zelfs met korting 2pizza voor 22 euro te duur.

Reginald
8 mei 2021

Slechte kwaliteit van het eten. Was de eerste maar gelijk ook de laatste keer dat ik iets besteld heb.

Carla
8 mei 2021

lekkere frietjes, heerlijke vegetarische kapsalon en heel vriendelijk geholpen!

Marjolein
2 mei 2021

Ik vind het super goed bij jullie het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gert-Jan
28 april 2021

Lekker eten en mooi op tijd geleverd en alles netjes volgens de corona regels Ze komen met mondkapje en een warm houd doos waar je het zelf uit moet pakken terwijl zij een gepaste afstand houden

Andre
26 april 2021

Bak met pasta pollo niet meer onderin de zak zetten, de saus dreef door de gehele zak ook de bakjes van het andere eten zat eronder, dit was niet de eerste keer dat mijn bestelling er zo uit zag na levering

Robert Kragt
20 april 2021

Perfect

Robert Kragt
20 april 2021

Perfect

van Weert
12 april 2021
Eshuis
5 april 2021

Je krijgt meer dan genoeg, maar vindt de frites wel wat slapjes..

De vos
5 april 2021

Eten was prima, bestelling allen niet als besteld! Pata i.p.v. aardappelschijfjes, geen hamburger menu maar gewone hamburger, geen saus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerdi
28 maart 2021

Was lekker en goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerwin
28 maart 2021
Jolanda Miskotte
21 maart 2021

Snel geleverd en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Wit
21 maart 2021

Zeer matig, we zullen hier niet meer bestellen

Anna
19 maart 2021
Chris
16 maart 2021

Had twee schotels besteld, een mix romax En een shoarma schotel dit smaakte heerlijk is een echte aanrader.

cisca
15 maart 2021

heerlijk gegeten en snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
14 maart 2021

Goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
13 maart 2021

Eten was lekker en was vrij snel bezorgd. Ook is gehoor gegeven aan de opmerking die er bij stond. :)

Jan
6 maart 2021

Bereiding, bezorging, temperatuur, smaak... Het was allemaal dik in orde!

Cousijn
6 maart 2021

Super goed en perfect op tijd bezorgd.

Rolf
5 maart 2021
Arthur
28 februari 2021
Chantal
18 februari 2021

Ik vond de sla bovenop mijn kapsalon niet lekker.

AJ
14 februari 2021

Super stipte bezorging, alles smaakte weer super!!! Alleen jammer dat er volgens website geen bezorgkosten zou worden berekend, toch 1€ voor voor in rekening is gebracht. Maar dat doet niets af aan de kwaliteit van het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
14 februari 2021

T was weer heerlijk 😎👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
13 februari 2021

Super lekkere kapsalon gegeten..en de kids vinden deze patat lekkerder dan bij de Mac

Ben
13 februari 2021
Werner Mannessen
12 februari 2021
Arjan
10 februari 2021

Super lekkere pizza's voor een goede prijs

Andrè
30 januari 2021

Op tijd eten was lekker en nog op temperatuur (tip om in warm houdtassen te vervoeren ) dan is het nog warmer en nog lekkerder vooral als je iets langer onderweg bent.(circa.l 15 min) maar we zullen zeker nog eens wat bestellen.

Rene
30 januari 2021

Isis kan wel de naam hebben misschien in nijverdal maar eerlijk gezegd vindt ik dat Romax er absoluut niet voor onder doet ! Ook de gebakken aardappeltjes waren verrukkelijk met de kruiden ! Vanavond Gyros gehad .. kan het eenieder zeker aanraden !

Krosman
25 januari 2021

Super goed en lekker warm, was genieten

Ben
24 januari 2021

Pizza lekker, maar helaas niet warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mannessen
23 januari 2021
Danique ogink
23 januari 2021

Het was heel lekker

Jan
22 januari 2021

Uitstekend wat betreft bereiding, bezorging, temperatuur en smaak!

Pietje
21 januari 2021

Te zout

Arie Kolthof
18 januari 2021

We hebben lekker gegeten, het eten was goed op temperatuur, maar de shoarma was te zout en de kruidenboter keihard. Een idee om de kruidenboter per dag op kamertemperatuur te houden?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rob
17 januari 2021
N.N.
17 januari 2021

Op de afgesproken tijd werd bezorgd en het was weer super lekker. Heerlijk gekruid. Je krijgt echt waar voor je geld. Ik zou niet weten hoe jullie je producten kunnen verbeteren.

Gerdi
15 januari 2021

Lekker gegeten. Eten was smakelijk en snelle levering via de website

Jan
11 januari 2021

Erg lekker, complimenten!

Niek Korte
10 januari 2021

De frikandel speciaal die wij kregen kun je geen frikandel speciaal noemen. Een frikandel volgegooid met grote stukken ui. Zo hoort dat niet te zijn. Jammer.

Karin
4 januari 2021

Erg lekker en snelle levering. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader.

Kim
3 januari 2020

Bestelling kwam na een klein uur. Wat ik minder vond was, dat het niet heel warm meer was. Ik heb toch ruim 20 euro betaald en dan verwacht je wel dat het in ieder geval warm is.

Bilder
2 januari 2020
Anna
2 januari 2020

Smaakte prima, meer dan genoeg en snel bezorgd

Robin Wolterink
1 januari 2020

Schotel Gyros Speciaal was erg lekker. Het vlees smaakte top en was goed gekruid. De patat was alleen niet zo heel knapperig meer maar de patatkruiden compenseerde dat weer. Jullie zijn alleen wel m'n blikje cola vergeten ;)

Bouwhuis
31 december 2020

Het eten is altijd goed. Alleen gisteren was de wrap hard...mijn zoontje heeft de wrap weggegooid. Hij heeft de vlees eruit gehaald en opgegeten. Normaal nooit geen last van.

Marlies de Leeuw
29 december 2020

Het eten was erg lekker. Alleen dat we 2 uur moesten wachten en er nog achteraan moet bellen....... Dat is wel drama. 18.40 uur besteld en 20.30 uur het eten gekregen.

Charlotte
28 december 2020

Om 17.15 uur eten besteld en om 18.45 uur ons eten ontvangen. Dit vonden we erg laat omdat was gezegt dat ons eten rond 18.15 zou komen. Helaas was het eten koud en slof geworden, hierdoor was het niet erg lekker meer.

Cindy van Weert
27 december 2020

👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
20 december 2020

PERFECT!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Appel
18 december 2020

Lekker eten, Goede prijs en snelle bezorging

Anna
18 december 2020

Smaakte prima. Precies op tijd bezorgd. Helaas wel zonder blikje cola

Anoniem
18 december 2020

Heerlijk eten. Lekker warm. Super snelle bezorging.

Daphne Eijsink
13 december 2020

Lekkere pasta pollo. Pizza was ook erg lekker, helaas al wel een beetje koud bij aankomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
5 december 2020

1 van de schnitzels was aan de binnenkant nog niet helemaal gaar. Voor de rest weer hartstikke top het eten! En de bezorging was zeer snel, volgens de app was de verwachte bezorgtijd 17u wij hadden het eten al om 16.30.

Miranda
29 november 2020

Super geregeld top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
28 november 2020
Hoogenkamp
26 november 2020

Super lekker allemaal en vooral de snitzel was erg lekker en mals

Leonie
21 november 2020

Smaakte heerlijk!

Chrissy
20 november 2020

We hebben heerlijk gegeten. Alles was goed voor elkaar. Goed verpakt en een snelle bezorging aan huis.

Cindy
16 november 2020

In 1 woord PERFECT!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jans
16 november 2020

Bestelling ruim van te voren gedaan, levering één uur te laat. Was knap balen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
12 november 2020

Heerlijk van smaak. Helaas waren de kapsalons niet meer heel erg warm masr lauw en was het beloofde blikje frisdrank niet meegeleverd.

Cecil
7 november 2020

Bezorging duurde erg lang toen het eten kwam waren ze de hamburger van de kindermenu vergeten,gebelt nieuwe gebracht en al het eten was niet te eten taaie shasjlik vieze aardappeltjes en nu allemaal last van de buik!

Tine
2 november 2020

Na het online bestellen werd het eten vrij snel bezorgd. We hebben erg lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
31 oktober 2020

Keurig op tijd. Eten was lekker. Patat groot voor 4 euro was wel aan de prijs maar voor de rest prima

Jolanda Dijk
31 oktober 2020

Het was top!! Snel bezorgd en het was het geld dik waard 👍🏻👍🏻

RR
24 oktober 2020

Jammer genoeg was de pizza 🍕 koud en niet lekker van smaak. Normaal geen klachten maar deze keer was niet goed

Xxx
18 oktober 2020

Snel bezorgd, grote warme porties, En het smaakte wederom heerlijk. Dank je wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heuver
16 oktober 2020

De meer belegde pizza's waren erg slap en nat. Ze hadden ook net wat langer in de oven gemogen. Erg jammer. Dit verschilt wel per keer.

Marco Bouwhuis
16 oktober 2020

Het smaakte weer geweldig zo als altijd

Jans
11 oktober 2020

De gratis frisdank was er niet bij? Niet gewend van jullie. De kapsalon XXXL was super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Augustine
30 september 2020

De kapsalon döner en patat met kipnuggets waren erg lekker. Na de online bestelling werd het ook al vrij snel door jullie thuis bezorgd. Dat was erg fijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.Elgersma
24 september 2020

Girosschotel erg lekker, veeeeel te veel :-) Falafelschotel was erg lekker. Optie: extra saus tzaziki zou fijn zijn

Ziasod
24 september 2020

Aardappelen schijven waren lekker, geen laffe hap ect. Lahmacun was ook weer prima. Bestel zeker nog vaker. Thx

Marcel
21 september 2020

Het was weer heerlijk.

Marco Veldhuis
19 september 2020

Het was heerlijk top

Wouter
18 september 2020

Dönerschotels waren super maar de patat en kipnuggets waren matig. Bezorging was snel.

Hans
14 september 2020

Eten was prima. Beetje weinig knoflooksaus gezien de grootte van de mix-schotel. Bezorging was zelfs eerder dan aangegeven. Zal jullie zeker ook bij anderen aanbevelen.

C.
30 augustus 2020
Cindy van Weert
30 augustus 2020

Schijfjes waren iets te hard gebakken en de schnitzels waren erg zout. Bij mij was de roomsaus ook te zout. De box met patat en kip was daarentegen erg lekker ( kindermenu) normaal gesproken is het eten erg goed bij JULLIE dus daarvoor DANKJEWEL!!

Dianne
10 augustus 2020

Doner proefde wat aangebrand, aardappel schijfjes smaakten vet. En we zouden een fles cola erbij krijgen maar helaas niet ontvangen. Eerdere bestellingen waren altijd goed. Jammer genoeg viel het dit keer tegen.

John
10 augustus 2020

Shoarma rook niet fris (alsof het bijna bedorven was). De porties gebakken aardappelen waren erg karig. De sausjes was de bezorger vergeten, deze werden keurig 10 minuten later alsnog gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Riccardo
5 augustus 2020

Pizza was koud en taai, veel deeg smaak en de topping was echt niet lekker. De kapsalon leek alsof deze was opgewarmd in de magnetron. Kortom ik bestel hier niet weer. Was echt niet te eten

Peter
2 augustus 2020

Eten was goed maar duurde lang voordat we wat hadden. Meer dan een uur.

Kruger
25 juli 2020

Het smaakte prima. We misten alleen de wiskey saus bij de kapsalon.

Alfred
23 juni 2020

Keurig op tijd klaar. Smaakte heerlijk!

Heuver
16 juni 2020

Helaas Pizza weer wat nattig door de toppings. Verder weer super snel en goed heet.

Roy
1 juni 2020

De afgesproken tijd met bijna een halfuur overschreden. Eten was wel warm aangekomen en smaakte goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexander
30 mei 2020
Roosje
23 mei 2020

Keuze uit veel gerechten. Ik had spaghetti met kip in roomsaus. Smaakte erg goed. En dan niet zoals bij vele anderen veel spaghetti en weinig kip maar juist andersom.

Ronnie
22 mei 2020

Was weer lekker